ÅRSKORT

ÅRSKORT

ÅRSKORTUNNA DIG SJÄLV ELLER GE BORT ETT ÅRSKORT SOM GÅVA.
Här kan du förköpa ditt årskort och hämta ut det i museet. Vill du få ditt årskort hemskickat eller ge bort som en gåva är du välkommen till Nationalmuseums webbshop

Vårt årskort ger dig tillträde till ett obegränsat antal besök till alla utställningar i Nationalmuseum och Gustavsbergs Porslinsmuseum. Kortet gäller i ett år från och med uthämtningsdatum. För ändring av startdatum av ditt årskort hänvisar vi till museibutiken.

Du erhåller ett fysiskt kort och tillhörande informationsbroschyr efter att du uppvisat ditt köpebevis i museibutiken på Entréplan. Vänligen observera att registrering av personuppgifter krävs vid uthämtning av kort.

Årskortet är personligt och skall uppvisas tillsammans med legitimation vid varje besökstillfälle. Du får ett klistermärke i informationsdisken inför varje tillträde.

Ta del av rabatterade priser i våra fysiska butiker samt i restaurang Nationalmuseum med ditt årskort. Fullständig information om rabatter och erbjudanden hittar du på Nationalmuseum.se

Du kan läsa Nationalmuseums köpevillkor under denna sida
https://nationalmuseum.biljetto.com/kopvillkor/

Priser:

Årskort Ordinarie: 400 kronor
Årskort Student eller ungdom till och med 25 år: 200 kronor. Giltig studentlegitimation skall uppvisas i museet vid varje besökstillfälle.

Årskort
2024-01-03 - 2025-01-02
00.00-00.00
ÅRSKORT
Antal
Kr/st
Summa/kr
Årskort Ordinarie
400 kr
0 kr
Årskort Student eller ungdom till och med 25 år
200 kr
0 kr

Totalt kr